Over ons

Over DetailedWorks: High-end cardetailling

DetailedWorks is gegroeid vanuit een passie voor auto’s. Wij bieden een service die is gericht op het corrigeren en het optimaliseren van uw voertuig. Wij werken alleen met hoogwaardige producten waar wij zelf ook voor 100% achter kunnen staan. Elke wax, polijstpasta of coating hebben wij getest om alleen maar het beste te gebruiken voor de behandeling van uw voertuig.

We zijn een klein, persoonlijk bedrijf waarbij communicatie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We streven naar een maximaal resultaat en zijn pas tevreden op het moment dat u dat ook bent.

Ook werken wij nauw samen met een schadeherstelbedrijf. Door deze samenwerking zijn wij in staat om uw auto optisch en technisch weer in topconditie te brengen.

Kijk nog even rustig rond op de website en werp een blik op de portfolio om te kijken wat er zoal mogelijk is!

Mitchell Lugtenburg

Eigenaar en absolute autoliefhebber.

Het detailen van een auto is zoveel meer dan schoonmaken en poetsen. Het gaat om alle details en juist die dingen doen die normaal worden overgeslagen of vergeten. Voor mij is er niets mooier dan een auto af te leveren die zo dicht mogelijk bij ‘showroomstaat’ is. Via DetailedWorks mag ik elke dag deze passie uitoefenen’

Eigenaar Mitchell Lugtenburg