Ons proces naar perfectie

Uw auto laten behandelen vergt vertrouwen. U legt het lot van uw lak immers in onze handen. Wie beter begrijpt wat wij doen, durft met een gerust hart zijn of haar auto bij ons achter te laten. Voor de behandeling van uw auto doorlopen wij vier verschillende fasen. We maken alleen maar gebruik van hoogwaardige producten en gereedschap. Zodoende garanderen wij altijd een overweldigend resultaat.

Polijsten

Laten we starten bij het begin. Nadat de auto gewassen is wordt er gestart met de behandeling:

Polijsten.
Dit houdt in dat we doormiddel van polijstmiddel de lak gaan ‘levelen’. Door steeds fijnere pasta te gebruiken komen we uiteindelijk tot een gladde oppervlakte dat vrij is van krassen en oneffenheden. Na deze stappen is het tijd om de lak ‘af te sluiten’ en te beschermen. Dit doen we doormiddel van een keramische coating of een waxcoat.

Keramische coating

Om uw lak maximaal te beschermen maken wij hierbij gebruik van de keramische coating van IGL Coatings. Deze hebben een hoge hydrofobische werking met daarbij een onovertroffen glans. Deze coating is een lakverzegeling met een garantie van 1 tot wel 4 jaar! Hierbij is er niet alleen de mogelijkheid om te kiezen voor een lakcoating maar ook de velgen, koplampen, ruiten en kunststof delen kunnen we met een soortgelijke behandelen. Ook deze coatings komen met dezelfde garanties. IGL Coatings heeft zijn naam niet voor niks. De producten van IGL zijn namelijk milieu-vriendelijk.

Waxcoating

Een andere vorm van bescherming is waxcoaten. De waxcoat wordt gebruikt om de lak ‘af te sluiten’ en te beschermen. Daarbij komt dat de wax ervoor zorgt dat het lakoppervlak hydrofobisch (waterafstotend) wordt. Het water en vuil kan zich niet meer hechten aan de lak waardoor deze langer glanzend blijft en makkelijker te reinigen is. Wij gebruiken de wax van Waxaddict. Deze waxen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en worden nog steeds met de hand gemaakt.

Interieur

Ook uw interieur wordt niet vergeten. Standaard bij een detail aan uw auto hoort ook het reinigen van het interieur. Daarnaast kunnen wij ook uw lederen stoelen/panelen behandelen met een conditioner. Omdat leer ‘leeft’ heeft het behandeling nodig om in goede conditie te blijven. De stoffen bekleding kunnen we reinigen doormiddel van stoomreinigers. Ook het verwijderen van nare geurtjes doormiddel van een ozonbehandeling behoort tot de mogelijkheden.